I dag publiserte Fædrelandsvennen dette intervjuet med Viggo Kristiansen. Her forteller han om kampen, fremtidsplanene, møtet med Kristiansand og tanker omkring Jan Helge Andersen. Han svarer på spørsmål om 19 Mai 2000, om hvordan to rettssinstanser og et helt pressekorps kan ha tatt feil.

“Ingen penger i verden kan gjøre opp for 21 år i fengsel og den smerte denne saken har påført meg og min familie” Viggo Kristiansen.

Les hele intervjuet i Fædrelandsvennen , det er ikke overraskende lagt inn under abonnement, det positive er at om du ikke allerede er abonnement så koster det kun 1 kr og starte ett og det er uten bindingstid, tror jeg. Og det er vel verdt den ene kronen.

De siste ukene har det kommet mange artikler om Baneheiasaken i media, og jeg vil dermed anta at en avgjørelse er rett i kommingen.

Frifinnelsen er snart et faktum, og da vil det være naturlig at Jan Helge Andersen blir arrestert og straffeforfulgt for drapet på Lena Sløgedal Paulsen, og for å ha dratt sin uskyldige eks kamerat inn i saken.

Ikke minst må den gangs etterforskere granskes.

Hve er dine forventninger etter avgjørelsen?

En dramatisk høst ventes…